If you have a multi tasking specialties what do you think the best job for you?

تم إضافة السؤال من قبل Khadejah Al-Shomrani , hr manager , .AL-Faisaleyah AL-Dawleyah Co
تاريخ النشر: 2016/01/09
Mohamed Sameh
من قبل Mohamed Sameh , Office Manager , Mobiserve Holding

Most "important" and "urgent" are the priorities to choose

Majid Shafi Ahmad
من قبل Majid Shafi Ahmad , Data Entry Operator (BS-12) , Punjab Food Authority

Job as Coordinator, Administrative Assistant, and Administrator are the best jobs for multitaskers.

abdelrhman elsaied
من قبل abdelrhman elsaied , مهندس مدنى اشراف عالتنفيذ بالموقع , شركة الخيول العربيه للتطوير العمرانى

most urgent & most important