Which is harder to learn Chinese or Japanese?

تم إضافة السؤال من قبل Rasha Maarabouni , Executive Registrar , Lebanese International University
تاريخ النشر: 2016/01/05
Rania Hafez
من قبل Rania Hafez , Office Manager , KFIC

Really i don't know but both seems to be not easy hehehe

أحمد فوزي زكي اسماعيل
من قبل أحمد فوزي زكي اسماعيل , accounting manager , chapatti Indian Restaurant

i don't have any clue but i think both of them are not easy to learn

Ahmad Saleh
من قبل Ahmad Saleh , Part-time English Teacher , ITA

For me, It's like being caught between a rock and a hard place

Osama Yousif Mohammed Yousif  مهندسه مدنيه
من قبل Osama Yousif Mohammed Yousif مهندسه مدنيه , مدير مشروع بناء مدني , ZUHAIR FAYEZ PARTNERSHIP

 japanese is harder to learn