how can we build our management system based on a Japanese method? Or how can we create our own by being creative etc.?

(Additional Info. Japanese methods in management is one of the effective methods around the world ... one of the best . )

تم إضافة السؤال من قبل mohammed Dakkak , Chief Financial Officer , SwiftTech Solutions, Inc
تاريخ النشر: 2013/05/27
michael oyeleso
من قبل michael oyeleso , INVENTORY , VAULT/DISPATCH COORDINATOR OFFICER , secureID LTD

depending on your output will determine your bespoke system,whats your end-product like?