What do hiring managers look for?

تم إضافة السؤال من قبل Mubarak Kishore , Human Resource Business Partner , Air Liquide
تاريخ النشر: 2016/01/04
oussama marzouqi
من قبل oussama marzouqi , Waiter and Cashier , Azyam restaurant

 Can you do the job

Will you do the job

 Will you fit in

kioko patrick musembi
من قبل kioko patrick musembi , ASSISTANT HEAD OF TOURISM DEPARTMENT , AMBOSELI INSTITUTE OF HOSPITALITY AND TECHNOLOGY

Hiring managers look for a candidate who meets the minimum requirements and demonstrates ability of performing the outlined roles.

They look for communication,problem solving and analytical skills to have the right candidate for the job.