What third party software can be used to drill down reports from Oracle Financials R12?

تم إضافة السؤال من قبل Amr AbuOsba , Finance Manager , Alkhorayef Petroleum Company
تاريخ النشر: 2015/12/28
FAROUQ ZAMIL
من قبل FAROUQ ZAMIL , SENIOR ACCOUNTANT , Gulf Development & construction company (INMA)

Discoverer : which is an extended connected app with Oracle,