Dear sir i am associate engineer in electrical technology.how i get a good job?i have 2year experience also

تم إضافة السؤال من قبل saddam ali rajput , POWER HOUSE OPERATOR , haji seikh noorudin sons [HSNDS]LAHORE
تاريخ النشر: 2015/12/28
saad khan
من قبل saad khan , Senior Deputy Manager E & I , Novatex Limited, BOPET Unit

By improving your skills of Electrical Engineering for which you are currently doing job