What is the core competence required for a Data Analyst?

تم إضافة السؤال من قبل Karthick Jayaraman , Data Analyst , GAIA Healthcare DMCC
تاريخ النشر: 2015/12/20
Salah Saadeh
من قبل Salah Saadeh , Vice Team leader , Oummal Organization/Lebanese University

Th core competence for Data analyst is see the details and looking for patterns. Moreover, Data Analyst should have analytical thinking and skills and how to use certain softwares.