What are the principals of 1. ultrasonic test 2. Radiographic test?

تم إضافة السؤال من قبل Nafis alam Nafis alam , EHS supervisor , L&T Heavy Civil IC
تاريخ النشر: 2015/12/16
Mahmoud Zaher Tarakji
من قبل Mahmoud Zaher Tarakji , مدير , أوال جاليري

Many thanks . this question not my specialist so i can give something

ultrasonic its send wave and radiographic  its rays

Nafis alam Nafis alam
من قبل Nafis alam Nafis alam , EHS supervisor , L&T Heavy Civil IC

1 . ultrasonic test works on reflection principle2 . radiographers test works on shadow formation principle