أيهما أهم، الأتوكاد أم ميكانيكل دسك طوب؟

تم إضافة السؤال من قبل أحمد محجوب كرار الزين اَل كرار , مهندس , جياد للسيارات
تاريخ النشر: 2013/09/09
Ahmed Rafik Moudjahed
من قبل Ahmed Rafik Moudjahed , Lead Project Engineer , Worleyparsons

in my opinion , and according to the professional requirement , the solid works software is more helpfull than the mechanic desktop, but it doesn't mean that the last one isn't important.

Mostafa Sayed Mohmmad
من قبل Mostafa Sayed Mohmmad , ملاحظ مكتب فني , مصر الوطنية للصلب

أوتوديسك انفينتور  فيه كل المميزات الي حضرتك هتحتاجها والي مش هتحتاجها كمان