How to effectively use active listening to your advantage when dealing with difficult customers?

تم إضافة السؤال من قبل Marco Esguerra , Facilities Management / Administrator , Sharjah Cooperative Society
تاريخ النشر: 2013/04/28
maen allahalih
من قبل maen allahalih , arae manager , dar aldawa

ACTIVE LISTENING HELPPING YOU TO CHANGE CUSTOMER MODE FROM  ON TO OFF MODE ,IF FOLLOWED BY REFRESING ST.

Tarek Moustafa
من قبل Tarek Moustafa , Legal Manager , Nirvana Holding

active listening will lead you to the core of the subject , so you will know exactly what to say and when to say it .