If a firm is using activity-based budgeting, the firm would use this in place of which of the following budgets?

► Direct labor budget ► Direct materials budget ► Revenue budget ► Manufacturing overhead budget

تم إضافة السؤال من قبل Sadiq ul Islam , Finance Manager , Bindawood Group of Companies
تاريخ النشر: 2015/11/21
Duminda Dissanayaka
من قبل Duminda Dissanayaka , Manager Finance , Tier One Holdings Ltd

Manufacturing Overhead Budget