The budget prepared for different level of operating activity are known as ? :

<p>a. Zero Based Budget</p> <p>b. Activity Based Budget.</p> <p>c. Flexible Budget</p> <p>d. Incremental Budget</p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/09/22
Sara Khan
من قبل Sara Khan , financial and admin assistant , Ministry Of Defence

the answer is option C- Flexible budget

Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA
من قبل Khaled Abdelrehim ACCA DipIFR CMA , Financial Analysis Assistant General Manager , Khalda Petroleum Company

Answer c. Flexible budget

Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim
من قبل Ahmed Abd Alwahab Awad Ibrahim , Chief Accounting , ICCDP

The right answer is

c. Flexible Budget

Mohamed Ezat Mahmoud  Mady
من قبل Mohamed Ezat Mahmoud Mady , Accounting and Financial Manager , Trustmed

C- Flexible Budget

Ahmed Refaey -CMA- CFC
من قبل Ahmed Refaey -CMA- CFC , Finance Manager , Hilights Group

c. Flexible Budget.............................

Kamran Anjum
من قبل Kamran Anjum , Head of Internal Audit , Rafhan Maize Products Company limited, Faisalabad, Pakistan, Ingredion Incorporated Gmbh

Option C Flexible Budget

deepak k
من قبل deepak k , Accountant , Popular Motor World pvt ltd

c.FLEXIBLE BUDGET