How do you over ride the divergence in TEG dehydration contactor simulation in hysys?

Simulation of TEG dehydration unit in Aspen Hysys.

تم إضافة السؤال من قبل Karim Abdulmoniem , Process Engineer , OnSpec Engineering and Construction
تاريخ النشر: 2013/09/06
Usman Tariq
من قبل Usman Tariq , Commissioning & Operations Engineer , SIDEM Veolia

Try to decrease no. of stages and also decrease pressure drop in the contactor, may be helpful.

Muhammad Yousaf
من قبل Muhammad Yousaf , Senior Technical Support Consultant , PhiTech Solutions

Contact me i will let you know in detail

HAFIANE Abdelkarim
من قبل HAFIANE Abdelkarim , مهندس في تكرير البترول , Sonatrach, Britich Petroluem, Statoil

Sorry !!! This is not my specialty.