What is the extreme distance limit for DRS circuit??

تم إضافة السؤال من قبل Waqas Ahmad , Senior Solar O&M Engineer , Sharaf DG Energy LLC
تاريخ النشر: 2015/11/14
Muhammad Arshad
من قبل Muhammad Arshad , Squadron Leader , Pakistan Air Force

it depends upon line of sight clearance, Terran, power transmission. 60 mile is asafe distance with prescribed parameter.

Tariq Masood
من قبل Tariq Masood , support engineer , General Traders (PVT)LTD

Dynamic range of db.The human senses of sight and hearinghave a very highdynamic range.