Who will be best maintenance manager in a Hi-Tech industries a) BSc in EEE + MSc in EEE b) BSc in EEE + MBA?

تم إضافة السؤال من قبل Md Shaikat Raihan , Additional Director , Walton Hi-Tech Industries Ltd.
تاريخ النشر: 2013/09/05
Ahmad Khalil
من قبل Ahmad Khalil , Middle East Project Supervisor , Pladis Group - FMC Ulker

b) bsc in eee + mba

Joefil C. Jocson
من قبل Joefil C. Jocson , CEO/President , Dyas Construction and Management Consultants

b

BONEY VARGHESE
من قبل BONEY VARGHESE , Operations & Maintenance Manager , ALS Logistic Solutions

b is the obvious answer because a maintenance manager needs to be capable of understanding technical issues and taking decisions based on that. Additional it involves managing a team, financials, budget, materials management, planning, analysis etc whose concepts are familiarized in MBA