What is the best Maintenance Management company in the Middle East?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/05/26
Jake Garcia
من قبل Jake Garcia , store manager , Figaro Coffee Company Inc.

damasco

ALI BARNAWI
من قبل ALI BARNAWI , Mechanical Maintenace superintendent , MaSa Services Company for Operation and Maintenance (MaSa)

it is depend about it's activity and the filed it work in if you can give us Specifically Question to answer you

Radwan Ata
من قبل Radwan Ata , Engineer and customer supporter , Almarefah Electronics

This N/A in the ME