In what cases the banker has the opportunity to calculate interest ?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2015/11/08
MOHAN BABU R MOHAN BABU R
من قبل MOHAN BABU R MOHAN BABU R , ARTICLED / AUDIT ASSISTANT , C GOVINDARAJ & CO

IS THERE ANY LEAKAGES HAS BEEN DETECTED IN INTEREST AMOUNT THE BANKER HAS CALCULATE THE INTEREST MANUALLY