هل مخصص الديون المشكوك فيها بيتم تقديره في اخر العام علشان سنه قادمة ولا علشان نفس السنه؟

يعني لما اقول المخصص نقدرة2% من المبيعات هل اجباري السنه الجديده يكون المخصص بنفس النسبه ؟ ولا المخصص بيعمل للمقابله في نفس السنه ؟

تم إضافة السؤال من قبل abdelaziz allam , محاسب اول , شركة كامبردج مصر للاستثمار التعليمي ش.م.م
تاريخ النشر: 2015/11/05
Mohamed Elbadry Elbadry
من قبل Mohamed Elbadry Elbadry , General Manager of Financial and Administrative , UNION OF PRODUCERS & EXPORTERS OF HORTICULTURAL CROPS

المخصص يكون نسبة من رصيد العملاء و ليس من المبيعات و طبعا يمكن تغيير النسبة من سنة إلى أخري حسب التغير فى مخاطر الأئتمان بالمؤسسة