If we want to transfer power when does DC become more efficient than AC?

تم إضافة السؤال من قبل Hesham Al-Arashi , independent electrical engineer and registered electrical engineering consultant , Many Organizations
تاريخ النشر: 2015/11/02
mukavu mukandile
من قبل mukavu mukandile , electrician , ilanga technologie

alternating current  ( ac) and direct current( dc) where both use to  power in adition as more renewable electricity generator were photo cell and wind