How do you measure the efficiency of an electric generator?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/09/03
Shaukat Masood Jafri
من قبل Shaukat Masood Jafri , SR. Electrical Inspector , dar-al-riyadh

the efficiency of genrator is measure by power of load ckt. &  total watt produced by the genrator.

Rizwan Azam
من قبل Rizwan Azam , Manager Electrical Maintenance , Alif Industry Lahore

simply efficiency=output / input, means ratio of output horsepowers and delivered horsepower of generator