If the objective is to measure efficiency in operational performance, which profitability measure is appropriate? A.EBIDTA B.EBIT C.PBT D.PAT

تم إضافة السؤال من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India
تاريخ النشر: 2014/09/15
ahsen ali randhawa
من قبل ahsen ali randhawa , Relationship Manager/Credit Analyst (Officer Grade II) , National Bank of Pakistan

Earning before interest,tax,depreciation & amortization(EBIDTA) is best method for measuring operational efficiency.

SAIF Rehman
من قبل SAIF Rehman , Accountant , Eco Smart Light Trading LLC

B- EBIT

Because we mostly concern operational profit and it will be before finance cost.

georgei assi
من قبل georgei assi , مدير حسابات , المجموعة السورية

The Answer A EBIDTA

Malik Khalid Mahmood
من قبل Malik Khalid Mahmood , Regional Finance Manager , Leosons International FZ LLC

Operational Efficient can only be measure by EBIDTA

Vinod Jetley
من قبل Vinod Jetley , Assistant General Manager , State Bank of India

A.EBIDTA