انا مهندس متخرج من ٢٠٠٨ ولم اعمل كمهندس بل ذهبت الي السوق كيف تنصحوني لكي ارجع الي هندستي او بماذا ابدأ؟

تم إضافة السؤال من قبل عثمان يوسف الشيخ , مندس صيانة , منسقية الخدمة الوطنية
تاريخ النشر: 2015/10/25
Omer Ben Shehab
من قبل Omer Ben Shehab , Mechatronics Engineer (support) , Maith Gulf International Trading Establishment

أدخل مجال هندسة المبيعات أو أبدا من البداية في أي شركة أومصنع خلال سنة تكون تحصلت على الخبرة اللازمه

bader Alahmed
من قبل bader Alahmed , مدير العلاقات العامة , شركة العوامة للتجارة العامة والمقاولات

ننصحك في ان تعمل في تخصص شهادة حتى ترفع من مستوى الخبرة في التسويق ذات الاختصاص

Gaber Boraey
من قبل Gaber Boraey , Maintenance Engineer , lamps for lighting systems

ممكن تاخد كورسات عملية فى المجالات المطلوبة فى تخصصك بجانب شغل السوق  بحيث تكون شغال و انت بتبحث على شغل كمهندس و تقوى فرصتك مقارنة بزملائك المتقدمين للوظيفة

او  تاخد براى الزميل السابق