Comment vous séparer les déchets dangereux et comment on peut gestionner comment? Comment valoriser les déchets comme une ressource d'énergie?

تم إضافة السؤال من قبل asmaa zouaghi , Qualité des produits , Léoni
تاريخ النشر: 2015/10/25
Muhammad Dilawar
من قبل Muhammad Dilawar

I manage my life according to a professional and well educated way. If i work on  project then i can not sit with calm until i complete it. Yes, waste can be used as a energy resource.