How can you give entertainment to others by your actives?

تم إضافة السؤال من قبل Fatema Muqsed , Math Teacher , Nobles' Sons International School
تاريخ النشر: 2015/10/22
Murugesan Jegannathan
من قبل Murugesan Jegannathan , Sr. Customer Service & Operation Executive , M/s. Paragon Shipping & Logistics

It is depends upon on the receiver.

Mariam Akter
من قبل Mariam Akter

Doing some funny actives. You can play important roles by giving entertainment. Sometimes some bad entertainment harm society.