ماهي الاخطاء والعقبات التي تقابلك عند اعداد الحسابات الختامية من واقع خبرتك العملية ؟

تم إضافة السؤال من قبل مقبول محمد جلال علي , General Accountant , شركة جودت للمقاولات
تاريخ النشر: 2015/10/19
Alaa zaki
من قبل Alaa zaki , مدير مالى , جسمي والعصفور لمقاولات البناء

لو انت متمرس مفيش اخطاء خاصة ان عندك موازين شهرية اول باول وفى هذة الحالة يتم التصحيح فى حالة وجود خطأ اول باول وبالتالى عند اعداد الحسابات الختامية  تكون كل الامور والقيود والتسويات تحت السيطرة مجرد انك بتعمل قيود اقفال فقط وتسويات جردية بطريقة سهلة وممتعة لانك تقريبا علمتها بايدك مش هيبقى فى اى اخطاء او عقبات ان شاء الله الحسابات الصجيجة مرتبطة ببعضها البعض طالما تم تسجيل الحدث المالى بشكل سليم فى توقيته وفى توجيهه تقبل تحياتى ا