In which action dye penetrant testing act?

تم إضافة السؤال من قبل Md mustapha khan , Execution engineer , Sahil Enterprises Jamnagar
تاريخ النشر: 2015/10/15
RAHAMATHULA AKBAR ALI
من قبل RAHAMATHULA AKBAR ALI , piping engineer , askrs solution

cabilarity action & blotting action

Dhanraj Shetty
من قبل Dhanraj Shetty , Quality Control Engineer , CAMTECH manufacturing FZCO

the main principal for dye penetration test is capillary action

AJAY KUMAR
من قبل AJAY KUMAR , ASSISTANT MANAGER WELDING , PABLA ENGINEERING AND WORKS ROPAR

DYE PENETRATION TEST WORKS WITH capillary action