PENETRATION TEST REPORT MUST BE DAILY, but What are sections reporting for?

تم إضافة السؤال من قبل Bilal Saad , CEO , Ashur Company for software solutions and security.
تاريخ النشر: 2014/09/15
Finto Neelankavil House
من قبل Finto Neelankavil House , Project Manager (SME & Security Delivery Specialist) , IBM India Pvt

Assume your referring Vulnerability assessment report in periodic time. as PT required more specific targeting and planning because it may course trash the system.