كيف ترسم اوتوكاد على طبقات؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed hamouda , فنى ابنيه مراقب , الجنوبى للمقاولات المعماريه
تاريخ النشر: 2015/10/14
Ibrahim mansour abdo elmoutleb mansour abou el-maati
من قبل Ibrahim mansour abdo elmoutleb mansour abou el-maati , مساح أبنية , شركة الأعمال التطويرية المحدودة

السؤال بجد جميل

الأول تقسم الرسم الا انت عايز ترسمه للكل جزء على حدا

وبعدين كل جزء قبل ماترسمه تعمل LAYER جديد وتسميه بالا انت عايزه

ومع كل جزء ترسمه تكرر نفس الا عملته مع الا قبله

دي طريقة بس فيه طريقة تانية أسهل شوية

وهوه انك بعد ماتخلص الرسمة تبدأ تسمي الطبقات الا انت عايزها وبعدين تختار الجزء الا عايز تخاليه في طبقة مع بعضه وبعدين تضيفه للطبقة الا انت مختارها ليه وهاكذا لبقية الأجزاء

وأرجوا اني اكون أفدت أحد بإجابتي