What are the dangerous traits of a leader? How arrogant or haughty behaviour affects the subordinates?

تم إضافة السؤال من قبل Saqib Mehmood , Technical Team Lead/Safety Supervisor , Xchange Technology Group
تاريخ النشر: 2015/10/09
malek mekideche
من قبل malek mekideche

 denigrement du travail , remarque deplacé  et surtout devant toute l'assistance , l'air hautain etc etc

Faisal Kunhiman
من قبل Faisal Kunhiman , Field Marketing Executive , Hassan Mukhtar & brothers

Corporate Politics

Mental Bullying

Divide and rule mentality

Arrogant

Lack of empathy

Lack of guilt and accepting mistakes

Blaming others for self misfits

Pride