How HACCP can help to improve food processing plant and quality of the products ?

تم إضافة السؤال من قبل Albadawi Saleh , مدير مصنع , PT Oleochem & Soap Industri
تاريخ النشر: 2015/10/04
Mara Kathleen Dungo
من قبل Mara Kathleen Dungo , TEAM LEADER , RM FOODS INCORPORATED

Because HACCP can eliminate hazard. And Quality is No. 1 responsibility. And it's always begins in you.

عمروحمدى السعيد محمد arman
من قبل عمروحمدى السعيد محمد arman , ويتر , كونتيننتال بلازا

i been in sharm el skiekh5 years and i learned more about food