وصلك خطاب من الإدارة العليا بشركتك انه تم ترشيحك لمدةساعة واحده ان تكون محاضرا ومدربا لموظفي شركتك في أي موضوع تحبذه . ماالموضوع الذي ستختاره ولماذا ؟

تم إضافة السؤال من قبل Labeeb Ali Mohammed Shaher , مدير التدريب والتوظيف / مدرب أول , مؤسسة اليمن للتدريب بهدف التوظيف
تاريخ النشر: 2015/10/03
amal halimi
من قبل amal halimi

سأعتمد على أسلوب جديد يتمثل في الطلب من الموظفين طرح المواضيع التي يرغبون في تحسينها مما يتيح الفرصة للتعرف على أبرز الأمور التي تنعكس سلباً على إنتاجهم وبالتالي طرحها على المدير العام بهدف العمل على تحسينها قدر المستطاع، ومن ثم تقييم الأداء بعد القيام بالتحسينات التي تم اقتراحها من قبل الموظفين.

Hussain Al-Senan
من قبل Hussain Al-Senan , Administrator , King Saud Medical City (KSMC)

سأعلمهم مهارات التعامل مع المراجعين او العملاء و دراسة سلوكهم النفسي وحركات الجسد...

هذه الأشياء تساعد على فهم العميل بطريقة أكبر و حسن التعامل معه

حب العمل والامانة واداء مهام اي عامل بشكل جيد

sarah RAHMOUNI
من قبل sarah RAHMOUNI

اسلوب التعامل مع الزبون , لان هذا الموضوع باعتباري سر نجاح العمل

الاداره لانه من اهم الموضوعات و اهمية الاداره فى حياتنا

fouad bougherara
من قبل fouad bougherara , طالب/متدرب , sonatrach (سوناطراك)

الثقة في النفس و العمل بجد و اخلاص لضمان ارتقاء الشركة

Maged Gailani
من قبل Maged Gailani , مسؤول حسابات , محلات تجارية لقطع الغيار

القدرة على التكيف مع المتغيرات

Ibrahim Adawi
من قبل Ibrahim Adawi , Administrative Assistant , هيئة تطوير وتعمير المناطق الجبلية بجازان Mountain Development Authority in Jazan

وضوح الرؤيا واتقان العمل

لانها السلاحين التي تشق بها طريق النجاح

abdulkareem ahmed al-jmali
من قبل abdulkareem ahmed al-jmali , سكزتير , شزكه يمن موبايل للهاتف النقال

اقوم بااختيار موضوع اكون ملم به واتميز في ادائي مما سيعزز من ثقتي بنفسي

هانى احمد حسن محمد الديب
من قبل هانى احمد حسن محمد الديب , مندوب , شركة خاصة

المحاضرة التى اقوم بالقائها هى فن التعامل مع العملاء

محمد مصطفى محمود مصطفى شاهين
من قبل محمد مصطفى محمود مصطفى شاهين , محاسب , كايروجيت

بعد الاخذ فى الاعتبار ان الموظف فى الاساس لازم يحصل على حقوقه لان دى الخطوة اللى على اساسها اقدر اطلب من الموظف انه يتفاعل معايا ويفهم كلامى

اهم حاجه هى التطوير لازم كل واحد موظف يفهم انه لازم يطور من نفسه ومن مهاراته ومن الوظيفه اللى بيعملها ولازم يلاقى اهتمام من الاداره باللى هو بيطوره وهى دى المعادلة اللى تقريبا مش موجودة وعشان كده تقريبا الوطن العربى كله فاشل ( مفيش تطوير ) ومفيش اصلا ثقافة التطوير .