How to collect seed funding/ Start-up funding except Loans, short terms borrowing, angel investors?

تم إضافة السؤال من قبل Abdul Raheem , FINANCE AND BUSINESS MANAGER , TAHA SPINNING MILLS LIMITED
تاريخ النشر: 2015/09/30
Adnan Akram
من قبل Adnan Akram , Manager Service Delivery and Access Management , Nrsp Microfinance bank LTD

“Deep Packet Inspection” scans the content of packets to inspect messages in HTTP, FTP, SMTP, IMAP, POP3, etc., when other modules are enabled.

Abdul Raheem
من قبل Abdul Raheem , FINANCE AND BUSINESS MANAGER , TAHA SPINNING MILLS LIMITED

Kindly rate your answer out of10.

Ahmed Al-Yami
من قبل Ahmed Al-Yami , Compliance Officer , Gulf International Bank - Saudi Arabia

Www.kickstarter.com or share your idea with investors but make sure that your present the idea in a right and clear way.