How many nos. of mandatory clauses are there in the ISO 9001:2008 version? What is emergency preparedness and responses?

تم إضافة السؤال من قبل Sankar Ghosh , Senior Executive , Primetals Technologies India Pvt. Ltd
تاريخ النشر: 2015/09/22
wahid الزمّيتي
من قبل wahid الزمّيتي , أستاذ هندسة ميكانيكية , المندوبية الجهوية للتربية بالكاف _ وزارة التربية التونسية

Emergency planning involves identifying, strengthening and organizing resources and capacities to achieve a level of preparedness for a rapid and effective response to a potential disaster.