كيفية التحكم بالتحكم اليدوي m بكاميرة Nikon D3100 عندما تكون الاضاءه منخفضه بالمكان وهل يوجد مقاييس معينه لل shuter speed & Iso؟

تم إضافة السؤال من قبل dalal Al Rifai , مصوره , studio photo chic
تاريخ النشر: 2015/09/21
Mahmoud Khaled
من قبل Mahmoud Khaled , Photographer , Agence France Presse

بالنسبه للسؤال وضع المانيوال تقدر تظبط عليه اي صوره في اي وضع

هل يوجد مقايس معينه ؟ لا صعب شويه

في مثلث بيتكون من shuter speed و Iso و فتحه العدسهتعملي توازن بينهم هتطلع الصوره مظبوطهكل لما الاضائه بتكون ضعيفه الكاميرا بتحتاج ايزو اكتر و فتحه عدسه اكبر و سرعه الكاميرا بتكون ابطئ عشان تلحق تدخل ضوءلو بتصوري صوره ثابته ومفيش جسم متحرك ممكن تخلي السرعه في حدود ١/٢٠ و الايزو ٨٠٠ والفتحه على اكبر فتحه