What is the most effective performance appraisal Technique for Finance and accounts Professional?

تم إضافة السؤال من قبل Qaiser farid , Talent Acquisition Team Leader-OD , Almarshad Group
تاريخ النشر: 2015/09/20
IMRAN ALI MOHAMMED
من قبل IMRAN ALI MOHAMMED , Accounts Officer , M/s. Euro Glazing Ltd

Being a Accountant myself, I think 'Assessment Centre' is the best service for professionals like us.