حاليا انا اتخرجت واترتبت من اوائل الخريجين ووجدت ان اوائل 2014 لم يتم تعينهم حتي الان وانه صدر قرار بعدم تعيين الاوائل ماذا يجب علينا ان نفعل؟

تم إضافة السؤال من قبل wessam mohamed nasr nasr , محاسب مالي , Sama EL-Khair agricultural fertilizers Company
تاريخ النشر: 2015/09/19
Hoda Mosa
من قبل Hoda Mosa , Data Entry , العربى جروب للصناعة والتجارة

شكرا لدعوتك  يا وسام

اولا لا تتوقفى عن البحث فى مجالك وتخصصك حاولى تطورى من ذاتك ومعلوماتك  واتدربى وما تعتمديش على التعيين وبس لان بمجهودك اللى هتعمليه ده  هتكتسبى خبرة تؤهلك لاكبر الشركات مستقبلا  وهتلاقى نفسك اتعينتى فى مكان احسن وافضل من اللى كان ممكن تبقى فيه دلوقتى او اللى انتى منتظراه حاليا وبالتوفيق ان شاء الله فى حياتك