Experts say the healthiest way to view a computer monitor is by...?

a) Using special glasses that filter out UV rays

b) Adjusting the screen for maximum contrast

c) Placing it18 to30 inches away from your eyes

d) Viewing from a darkened room

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2015/09/14
Murtaza Sidhpur wala
من قبل Murtaza Sidhpur wala , Accountant and Inventory Manager , Khalid -Al-Dabbus Tailoring Material Co. W.L.L

(C) PLACING IT18 TO30 INCHES AWAY FROM YOUR EYES

Badar Iqbal
من قبل Badar Iqbal , Distribution Manager & K.P.O , Dalda Foods LTd

Placing it18 to30 inches away from your >>>>>>>>>>>>>>>>>>

Mohmmad Mazhar uddin
من قبل Mohmmad Mazhar uddin , general accountant , Sayyar Corporation for custom clearance

c) Placing it18 to30 inches away from your eyes ......-----------------------

Modassir khan
من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE

c) Placing it18 to30 inches away from your eyes

Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

>>>>>>>>>>>>>>>>  c) Placing it18 to30 inches away from your eyes