عند توقف الحاسوب ويتطلب الامر اعادة تنصيب الويندوز من جديد. كيف يمكن استرداد الملفات التي هي بداخله قبل عملية اعادة التنصيب؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2015/09/11
Mohammed Abdullah
من قبل Mohammed Abdullah , مهندس شبكات وحاسب الي , شماخ للنظم والحاسبات

خرج الهاردسك الى جهاز اخر ومن ثم نسخ الملفات الى الجهاز الاخر وارجاع الهارد وعمل نسخة الويندوز الجديدة

Mahmoud Nasser Baidhani
من قبل Mahmoud Nasser Baidhani , خبره في مجال الصيانه والمبيعات لمدة ثلاثة اشهر , معهد بن سند

تستطيع استخراحها عن طريق safe mod  او عن طريق اسطوانه الهيرنس بوت وتشغيل نسخه ويندوز وهميه من الاسطوانه

بسم الله الرحمن الرحيم

الطرق كتير

اسهلها يكون عندك فلاشه عليها نظام تشغيل زي الويندوز او نظام تشغيل زي لينكس وتبدا تستخلص الملفات الي انت عايزها من الهارد يدويا

في طرق ترجعلك البرامج اذا نسيت ومسحة الويندوز زي ريكوفا وتيست ديسك بس دول مش حيرجعولك البرامج باسماءها وداخل فولدراتها

الملفات لما بتستب ويندوز جديد مبتتمسحش بس عايزه واحد فاهم ازاي يرجعهالك واذا وقع الويندوز ومفتحش الكمبيوتر ممكن يرجع تاني بس كلنا بنكبر دماغنا وبنستب ويندوز جديد مع ان الويندوز ممكن يتنضف ويبقى زي الاول بالظبط وويندوز8 في خاصيه ترجعلك الويندوز كانه متستب من اول وجديد

في طرق كتير جدا عشان ملفاتك ترجع واذا كانت مهمه متخفش عليها حترجع حترجع الا في حالتين الاولى لو صفرت الهارد يعني عملت حاجه اسمها ويب او فرمته من المنبع ( لوه ليفل فورمات ) والتانيه اذا الهارد اتحرق وفي حاله تالته انك تملى الكمبيوتر كله بحجات جديده فمش حتقدر ترجع الحجات القديمه

Anas Aldaamsa
من قبل Anas Aldaamsa , .Net Developer , Eskadenia software

يجب ان تكون تملك نسخه احتياطيه في مكان اخر غير الجزء الذي يوجد فيه الويندوز

allal bentouta
من قبل allal bentouta , مفتش مالي ومحاسبي , شركة التركيب الصناعي (INERKIB)

بسيط جدا

تنزع الذاكرة الصلبة ومن ثمة تدمج في حاسوب آخر

Hamed Tayyeb Ali Alaidroos
من قبل Hamed Tayyeb Ali Alaidroos , مدير مقهى , مقهى جالكسي

يوجد سيدي اقلاع مبدئي يفتح لك الاقراص امامك تستطيع من خلاله نسخ الملفات لذاكرة خارجية او هارد خارجي

islam adel
من قبل islam adel , technical support , Te Data

عن طريق اسطوانه الصيانه هيرنز بوت