WHAT IS THE MAXIMUM DURATION LIMIT FOR USANCE LETTER OF CREDIT .IS THERE ANY RBI RESTRICTION OF 180 DAYS?

تم إضافة السؤال من قبل ANUP AGARWALLA
NIRAV SHAH
من قبل NIRAV SHAH , MANAGER PROCUREMENT (DIRECT MATERIALS) , L&T SPECIAL STEELS AND HEAVY FORGINGS

There is no specified rule for maximum credit period, credit can be availed for full 365 days. however many banks do not allow credit more than 180 days.

Jalal Ahmed
من قبل Jalal Ahmed , ADMINISTRATIVE PURCHASES , ABDUL AZIZ HAMAD AL FARES&SONS CO.

THE MAXIMUM DURATION LIMIT IS DAYS