Which book published recently do you think would turn out to be a classic?

تم إضافة السؤال من قبل Dina Khatib , Brand and Communications Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2015/09/08
Pradeep Sharma
من قبل Pradeep Sharma , English Language Training Instructor , King Abdul Aziz University, Jeddah (KSA)

"Go, Set a Watchman" (Harper Lee,2015) stands a good chance as the novel is getting raving reviews.