What is Systems Center Orchestrator ?

تم إضافة السؤال من قبل Modassir khan , IT Support Engineer , Ministry Of Health And Prevention - UAE
تاريخ النشر: 2015/09/08
majid al-suhaibani
من قبل majid al-suhaibani , مساعد صيدلي , مركز الامير سلطان لجراجة القلب في مستشفى القوات المسلحة

Microsoft System Center Orchestrator is a workflow automation software product that allows administrators to automate the monitoring and deployment of data center resources.