Define the System Center Data Protection Manager (DPM) and what is it for?

تم إضافة السؤال من قبل Samar Saleh , Community Manager , Bayt.com
تاريخ النشر: 2013/06/03
Yasir Fazal
من قبل Yasir Fazal , Project Manager , Systems Ltd

DPM provides a centralized backup of branch offices in addition it also provides centralized backup  in the data center, it provides protection to continiously changing files at byte level on secondry disk, After that a backup can be taken at tape or any media.
Further DPM provides faster , secure and reliable recovery of data.