What is the last step of developing a software, and how its applying at the stage of conclusion?

تم إضافة السؤال من قبل Bashir Kankia Nuhu , Managing Director(MD) / Chief Executive Officer (CEO) , N.I.K Web services Limited
تاريخ النشر: 2015/09/07
Arunkumaran Venkatesan
من قبل Arunkumaran Venkatesan , Developer , Embryo Technologies Pvt Ltd

The last step is that package of software which is going to sold to customers