How do i have to make my office work good and representable?

تم إضافة السؤال من قبل muhammad zubair mehboob zobi
تاريخ النشر: 2015/09/07
Evelyn Glarino
من قبل Evelyn Glarino , secretary , Dogus Insaat ve Tic. A.S

I did my office work good and representable according to my knowledge, I'll make sure all the documents well organise and clean because for me whatever we doing in our life whether work or personal,  it reflects our ourselves.