How much weight is allowed on normal flat bed 12 meter long trailer ?

1.20 Tons

2.25 Tons

3.30 Tons

4. Depends on number of axles

تم إضافة السؤال من قبل malik jahangir , Junior Manager Dispatch , IFFCO Group
تاريخ النشر: 2015/09/05
Buddhika Godagama
من قبل Buddhika Godagama , Material Coordinator , Dolphin - Total RMOP Project

The allowable weight to carry is tons.

Syed Anwer Syed
من قبل Syed Anwer Syed , driving instructor , Averda waste management llc

ton is normal weight for fleet bed meter.

mohammad qassem
من قبل mohammad qassem , General Maneger , Busniss Gate

As my knowledge all Arab country allow about tons up to tons

معاوية محمد احمد سعيد
من قبل معاوية محمد احمد سعيد , Logistics Transportation Supervistor Planner , Greater Nile Petrolrum Operating Co.LTD

It depends on the  axis and the nature of the consignment of  shipment

mahesh anapra vargis
من قبل mahesh anapra vargis , jr officer , krishnapatnam port co.ltd

4-depends on number of axles