What how to calculate the amount of the actual replacement of the flat 400 square meters, up 1 meter of sand to gravel ratio of 1: 2?

تم إضافة السؤال من قبل Saad ALaid , Resident Civil Engineer Inspector , CEC) CONTINENTAL ENGINEERING CONSULTANT - AJMAN, UAE
تاريخ النشر: 2015/05/20
ricardo naranjo
من قبل ricardo naranjo

Hola. Mi respuesta según mis cálculos seria:

(/3 ) *1 =.3 m3  de Arena +  (/3 ) *2 =.6 m3 de Grava.-    (1 /2 ).

 Ademas debemos considerar un% +  por Esponjamiento.-