Which has more preference in Oracle database administration of corporate? Oracle enterprise manager or working from command prompt?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/08/26
khaled Elnagdy
من قبل khaled Elnagdy , Sr. ORACLE DBA , DPworld Sokhna

oracle enterprise manager facilitate the database administration, but Needless to not use the commands.

Osama Al Nsour
من قبل Osama Al Nsour , Senior Oracle Database Administrator , InfoGraph

Command Prompt

Dhairyasheel Tawade
من قبل Dhairyasheel Tawade , Principal Technical Account Manager , Oracle India

many database monitoring in a single console - OEM12c

single instance/RAC troubleshooting -- command prompt