I want know details of job scope of oracle database administration in gulf countries?

تم إضافة السؤال من قبل muhammed danish , Web developer , Wiinnova software lab
تاريخ النشر: 2016/07/28
Awwab Ahmed
من قبل Awwab Ahmed , Web-Developer, Graphic-Designer. , Conobio

In my view their is a scope(Experience in field would be better) but it's good if you know from yourself by searching from Gulf Job Web protals,

Check this sites you find some ideas,

 dubizzle.com, khaleejtimes.com, (لقد تم حذف الرابط بسبب انتهاكه لسياسة الموقع. يرجى التواصل مع قسم الدعم لمزيد من المعلومات.) and you know bayt.com search for your repective field you will get to know required, payment and wanted list.

Best of Luck!!!Allah will help you