What is operating systems example ??

تم إضافة السؤال من قبل Hafiz Sulaman Nazir , Network Engineer , Wateen Telecom
تاريخ النشر: 2015/08/25
Reda Fetouh
من قبل Reda Fetouh , Project Manager _ Tech.Office Manager , EEC Group

Windows11,10,8.1,8,7,VISTA,XP,ME,98,95, Linux,Solaris,MAC-apple e.t.c.

Muhammad  Zubair
من قبل Muhammad Zubair , Quality Assurance Engineer , Shaukat Khanum

Operating system is a software which tells the Hardware what to do and how to do based on user needs. Examples: windows, Linux (Kali, Ubuntu) and Solaris e.t.c.

Huda Mehdi
من قبل Huda Mehdi , High School Chemistry Teacher , Allied School

Windows, Linux, Apple macOS

Mohamed Zaheer
من قبل Mohamed Zaheer , Senior Service Delivery Manager , Hewlett Packard Enterprise

Microsoft Windows

Microsoft Windows8/8.1

Linux

Unix