Which of the following is not a multitasking operating system? a. Windows b. Linux c. Win NT d. DOS

تم إضافة السؤال من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company
تاريخ النشر: 2014/11/26
Emad Mohammed said abdalla
من قبل Emad Mohammed said abdalla , ERP & IT Software, operation general manager . , AL DOHA Company

the answer will be d. DOS

Syed AbduL Ahmed Nadeem Siddiqui Ahmed
من قبل Syed AbduL Ahmed Nadeem Siddiqui Ahmed , IT Adminstartor , Working as Freelancer.

dos disk operating system is not a multitasking operating system , its totally single task operating system.

thanks.